måndag, maj 04, 2015

2015-05-03 Comeback



Efter några års frånvaro med bloggeriet tänkte vi nu försöka oss på en comeback.
Vi har ju faktiskt blivit lite större sen sist...för det var ju nästan 4 år sen vi skrev här.

Nu har vi ju för länge sen kommit över både blöjstadiet, barnmatsstadiet och småbarnstadiet så nu kanske mamma och pappa känner att de har fem minuter över varje kväll för att fortsätta med vår dagbok i någon slags form.
(I alla fall så tänkte pappa göra första försöket nu när mamma skall resa bort till Italien)

Vi såg ju trots att det här som en väldigt kul grej för några år sedan och nu när vi hittar på en massa mer kul så är det ju ännu roligare att skriva här.
Kanske kommer vi blanda dagboken med gamla saker och bilder som vi inte skrivit om förut men det kvittar, här skriver vi ju hur vi vill och om vad vi vill.

Idag var det i alla fall trädgårdsdag i huset och trädgårdsdag utför man bäst iklädd full fotbollsmundering av Bafana-bafana dvs Sydafrika och Paris Saint Germains matchställ.
Tanken var kanske inte att vi skulle hamna bakom gräsklipparen när vi tog de där kläderna på oss men efter en fin klippning kickade vi lite faktiskt kula också.
I alla fall in några minuter innan Rufus tröttnade.
"Pappa, Rufus vill inte spela mer....du måste spela med mig" var Bettys beklagan över det där men eftersom pappa klippte mer gräs så fick hon istället leta upp Hedvig.

Efter några timmars lek på gräset, tillverkandes av fallskärmar, lekandes med Herman, Hedvig och Lena så drog pappsen och jobbade på fotboll och vi drog med mamma och spanade in sommarhuset som vi kanske skall hyra i sommar. Det kan nog bli spännande det där om det funkar.

När vi vaknar imorgon så har mamma åkt iväg på jobbresa och kommer vi sakna henne så mycket så klart men vi skall skriva här så mycket vi kan.
Puss mamma.


Inga kommentarer: