onsdag, januari 21, 2009

2008-01-19 Elefant!

(klicka på bilden för att se den större)

Idag klättrade vi upp på herr Pelefant och begav oss ut på djungelfärd.
Jag och morsan och farsan delade på en korg ovanpå elefanten som hette "älskling", som elefant-kaptenen sa.
Älskling var en riktig bamsing, och hon gick ganska sakta genom djungeln.
Fin i kanten var hon däremot inte alls då hon lite då och då släppte väder med baken och släppte ut några mindre floder av gult pink.
Det luktade illa bakom oss, sa Alicia och hennes päron, som satt på elefantdjuret bakom oss.
Vi blev också bjudna på de godaste bananerna vi nnånsin ätit. De smakade grädde och kom nog direkt från djungeln. Vi hittade en ny lekkamrat också. Hon bodde på elefantgården. När vi ridit klart så bjussade vi elefanten på banan också. Lite läskigt tyckte jag, när han slingrade sig med snabeln och norpade bananen ur min näve. ...och kan ni tro, när vi kom tillbaka till hotellet så var handdukarna gjorda som elefanter! ha! I veckan har vi fått svanar, blommor och det ena o det andra. Idag när vi ridit elefant, så var det snabel-djur på rummet!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej där borta på andra sidan vår jord ! Vilken upplevelse du har varit med om , rida på elefanter och bo på lyx hotell. Hur vad det nu med separat ingång , (det var väl inte så att ni fick gå in en annan väg för att ni såg ut som ni kom direkt från djungeln ha,ha,ha , skojar bara)häftigt att få prova på lite lyx innan ni åker hem. Gosiga kramar från Momo o Mofa bö